Tájékoztató a látogatók részére

HolMiKi Információs portál

Már mindenki volt olyan helyzetben, hogy nem tudta, merre érdemes elindulni, hogy megtudjon vásárolni egy adott terméket. Ha volt is elképzelése nem volt egyértelmű hogy mere menjen, és azt sem tudta, hogy mikor van nyitva.

Mindenkinek romlott már el valamilyen eszköze otthon és nem tudta kihez forduljon. Szerelőt, szakembert, ha sürgősen kellett találnia nem volt egyszerű.

Mikor idegen helyre utazunk és szeretnénk egy jót enni, kikapcsolódni, sportolni, vagy egyszerűen csak a látnivalókra vagyunk kíváncsiak, de nem tudjuk merre induljunk.

A HolMiKi egyedülálló térképes keresőszolgáltatása megoldást biztosít a problémákra!

Segít megtalálni a hozzád legközelebb eső üzletek, szolgáltatók nyitvatartását, elérhetőségét, megkönnyíti az eligazódást. A térképes navigáció és a fotó alapján egyszerű odatalálni bárhová.

A HolMiKi térképes kereső bármilyen eszközön működik. Pc, notebook, tablet és mobil nem probléma.

Ha nem tudod éppen hol vagy, segít a beépített helyzet meghatározó.

A HolMiKi térképes kereső az elérhető helyeket több főkategóriába szervezi, hogy ezzel is segítse a használatot.
Ezek az alábbiak: Kereskedelem, Szolgáltatás, Vendéglátás, Szórakozás, Látnivaló, Turizmus, Intézmény és Közlekedés

A webáruházakat kereshetővé tettük, a helyektől és a térképes megjelenéstől függetlenül.

A HolMiKi térképes kereső a kategórián kívül kulcsszavas keresést is biztosít. Például márkanévre, konkrét üzlet-, hely-, szolgáltatás nevére.

A tartózkodási helyünktől maximum 10 km-es távolságban kerül összegyűjtésre a feltételeinknek megfelelő első 30 hely. A tartózkodási helyünk bármikor megváltoztatható például a térképen "fogd és húzd" technikával.

A helyek adatait a tulajdonosaik aktualizálják és mi ezt legalább évente ellenőrizzük, azért hogy megbízható információkat biztosítsunk.